Zwemvereniging Workum

Nieuw: REZ

Heb je de diploma’s A, B en/of C?
Train dan gezellig met ons mee!

Na het behalen van je zwemdiploma is het belangrijk om het zwemmen regelmatig te blijven oefenen. Zwemmen is héél gezond en goed voor alle spieren. Bij REZ leren we kinderen hun zwemtechniek en zwemconditie te verbeteren. Hierbij ligt de focus op het verbeteren en aanleren van de zwemtechniek. Daarbij verhogen ze hun zelfred­zaamheid en het zwemplezier. Ze worden dus betere zwemmers en misschien wel echte kampioenen!

Onze trainingen bevatten verschillende aspecten van het zwemmen, zoals de wedstrijdslagen, duikspellen, balvaardigheid, hindernis parcours, sociale ontwikkeling maar vooral plezier staat voorop.

Voor meer informatie neem contact op met Arjen Schram via
arjen@rolpeal.nl

Trainingstijden
Iedere dinsdag van 17:30 tot 18:30 uur

Je mag twee gratis proeflessen volgen!
Aanmelden (ook voor proeflessen) via bestuur@zwemverenigingworkum.nl o.v.v. naam, leeftijd en tel. Of bel met Petra Dijkstra (06 30379400).
Kosten € 80,– per jaar (geen les in schoolvakanties).